Visste du att pyssel inte bara är kopplat till papper, pennor, klistermärken och lim? Du kan faktiskt ta fram din pyssliga sida för att förändra i dit

Visste du att pyssel inte bara är kopplat till papper, pennor, klistermärken och lim? Du kan faktiskt ta fram din pyssliga sida för att förändra i ditt hem och skapa en mer personlig stil, något som ingen annan kan slå. Med lite pyssel så kan du faktiskt förändra en helt vanlig, tråkig och trist byrå, till en modern, fräsch och personlig möbel som kommer att vara fokus i vilket rum du än ställer den. I denna text kommer du att få reda på precis hur!

  • Dekorationspapper – är ett perfekt sätt att förändra en möbel och göra den grym! Du kan använda självhäftande dekorationspapper till fronterna på lådorna eller plasta in hela byrån för att ge den en ny look.
  • Byt handtag och knoppar – tråkiga och färglösa knoppar kan dra ner hela utseendet på en byrå. Genom att byta ut knoppar eller handtag kan du få byrån att se ny ut. Lådhandtag kan du köpa i möbelaffärer, hobbyaffärer och även på second hand butiker.
  • Måla om – lite färg kan skapa stora förändringar. Använd den färg som faller dig i smaken eller måla om byrån efter säsong. Du kan enkelt förändra färgen igen när du har tröttnat på byrån.