Nuförtiden är det inte ovanligt att vara stressad. Man stressar till jobbet, till förskolan, till mataffären och därefter till gymmet. Det är inte kon

Nuförtiden är det inte ovanligt att vara stressad. Man stressar till jobbet, till förskolan, till mataffären och därefter till gymmet. Det är inte konstigt att allt fler människor glömmer att äta de viktiga mellanmål som kroppen behöver för att ha energi nog att orka sig igenom hela dagen, speciellt om man planerar att lägga in ett träningspass. Glömska kan vara just en anledning, men det kan också handla om att man inte har tid att äta en skål med yoghurt och müsli när man är på språng. Här nedan får du tips om snabba mellanmål som du kan ha i väskan!

  • Frukt – nästan alla typer av frukter går att ta med sig i väskan och äta på språng
  • Nötter – välj osaltade för att vara så hälsosam som möjligt
  • Mjölk och banan – en oslagbar kombination som nästan alla människor tycker om. Tack vare skruvlocket kan du med fördel ta med dig mjölk i väskan.
  • Raw chokladbollar – gott alternativ som passar utmärkt att ha med i väskan. Använd dock en matlåda eller annan förpackning för att förhindra kladd.
  • Fralla med kalkon – enkel att förbereda på morgonen och håller bra med hjälp av gladpack